Schema voor 5km/10km/21 km
We zullen opnieuw in groep voorbereiden op een mooie najaarswedstrijd. We hebben gekozen voor de Drecht stadsloop in Dordrecht op zondag 3 november.
Tijdens dit loop-event kan je kiezen tussen volgende afstanden 5km/10km of 21 km.

Het schema start op 19 augustus voor alle afstanden.
Inschrijven voor dit schema kan via dit formulier

 

 

Core Stability Sessie

We zullen in het najaar ook 3 reeksen van 3 sessies Core Stability inplannen. Deze sessies worden gegeven door Kathleen Van Zundert in de danszaal aan de piste. De sessie gaat steeds door van 20u15 tot 21u15. De plaatsen zijn beperkt en er is plek voor 20 deelnemers. De kostprijs voor deze sessies is 5€ per sessie – je dient wel voor de volledige reeks in te schrijven (dus totale kostprijs 45€).
Inschrijven voor deze sessie door een mailtje te sturen naar voorzitter@acdal.be (info omtrent betalingsmodaliteiten worden later gegeven)

Sessies:

Maandag 19 Augustus
Maandag 26 Augustus
Maandag 2 September

Maandag 21 oktober
Maandag 4 november
Maandag 11 november

Maandag 2 december
Maandag 9 december
Maandag 16 december

 

Clubkampioenschap

Om de start van ons nieuwe seizoen wat meer glans te geven en jullie extra te motiveren, organiseren we op donderdag 29 augustus ons 9ste ACDAL clubkampioenschap. De winnaar van dit kampioenschap is niet noodzakelijk de snelste loper, maar wel de slimste: diegene die zichzelf het beste kent!

Het concept is al volgt: We hebben een parcours uitgestippeld dat tussen de 5km & 8km lang is, zodat iedereen – zowel de beginnende als de meer geoefende loper – kan deelnemen. Het parcours en de afstand blijven voorlopig geheim en worden jullie ter plaatse meegedeeld. De bedoeling is om zo goed mogelijk op voorhand in te schatten hoe lang je erover zal doen om deze afstand af te leggen.

Wie zijn opgegeven tijd het dichtst kan benaderen, wordt een heel seizoen lang onze clubkampioen. Let op! Er wordt gelopen zonder begeleiding en technische hulpmiddelen, d.w.z. gsm, horloge, hartslagmeter, enz.

Afspraak op DONDERDAG 29 augustus vanaf 19.00u aan de piste van Mariagaarde.  Er kan gestart worden tot 20u.

Inschrijven is niet verplicht.