Beste , Beste ouder(s),

Het atletiekseizoen is volop aan de gang. Onze ledenlijst telt nu ongeveer een 150 gemotiveerde jeugdspelers die we de beste training willen aanbieden. Om dit te kunnen financieren starten we voor de 4de maal met onze wafelverkoop.

Bijgevoegd vind je een bestelformulier met vermelding van alle lekkernijen die we te koop aanbieden voor de prijs van 6 euro (doos van 1kg voor de wafels en doos van 700g voor frangipanes). De bedoeling is om je familie, vrienden, kennissen aan te sporen om onze jeugd op deze manier te steunen!

Het bestelformulier :  wafels

Op het bestelformulier schrijf je duidelijk je eigen naam, de naam van de kopers, keuze en omcirkel je jouw trainingsgroep. Eén exemplaar is bestemd voor de koper, het tweede formulier hou je zelf bij en bezorg je terug aan de club. De betaling gebeurt bij de bestelling en het geld steek je samen met het volledig ingevulde bestelformulier in een gesloten envelop met vermelding van je naam en trainingsgroep. Die gesloten envelop bezorg je voor 12 november 2019 aan één van de trainers.

De wafels zullen op 19 november 2019 beschikbaar zijn. Gelieve ze dan na de training te komen ophalen. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij Patrick Jacops op het nummer 0495 29 01 41 of bij je trainer.

Veel verkoopplezier!

Het bestuur