ACDAL heeft het genoegen om alle afstandslopers, joggers en recreanten welkom te heten op hun vernieuwde website. We hopen dat andere geïnteresseerde joggers/recreanten op deze manier ook makkelijker de weg naar onze club zullen vinden.

Dit is vanaf nu ook de plaats voor wedstrijdverslagen, trainingsprogramma’s, kalenders, en andere afspraken en weetjes.

De vernieuwde website zal ook onze vroegere blog vervangen: we maken immers allemaal deel uit van één en dezelfde grote DAL-familie.

De korte berichten (bijvoorbeeld afspraken zondagtraining, praktische afspraken wedstrijden, …) die je vroeger kon terugvinden op de blog onder het item “In de kijker”, zal je nu terugvinden op de homepagina van onze website in een speciaal daarvoor voorzien “recreantenblokje” (rechts boven de Twitterberichten).

Onze Twitter is, net zoals vroeger, geïntegreerd in de website, en zal nog steeds gebruikt worden voor het snel verspreiden van uitslagen, edm.. Beschik jezelf over een Twitter-account, volg ons dan via “dalatletiek” Je kan ook fan worden van onze Facebookpagina: “Atletiekclub D.A.L.”.

We rekenen er ook op dat de joggers/recreanten hun eigen inbreng zullen leveren. Alle info die je beschikbaar wil stellen, kan je bezorgen via