Beste DAL’ers,Mijn naam is Christophe Van Hoorebeeck, een recent nieuw lid van AC DAL. Samen met twee vrienden engageer ik me voor Kom Op tegen Kanker. Zo zullen we doorheen het verlengde O.H. Hemelvaart-weekend deelnemen aan de 1000km voor KOTK en zo vier dagen op rij 250 kilometer fietsen voor het goede doel.Meer info op: https://www.de1000km.be/team/triptrap-tegen-kanker
Uiteraard gaat het niet alleen om de sportieve uitdaging, de grootste uitdaging is het inzamelen van een leuk spaarpotje (16500 euro). De inzamelacties voor het goede doel zijn volop bezig, en hiervoor hebben we de volgende acties georganiseerd:1. Wijnverkoop (in samenwerking met Artevino) https://crowdselling.eu/triptraptegenkankerwijn/infoZo verkopen we twee soorten witte/rode wijn en een leuk bubbelpakketje! Neem gerust een kijkje, de actie loopt nog tot en met 5 december!!2. Ouderjaarsrun (recreatieve jogging doorheen de Westmalse bossen)
Oudejaarsrun 2021Dit is uiteraard op jullie lijf geschreven! Het is een recreatieve jogging van 5/10km met als vertrek en eindpunt de parking van Café Trappisten. Het café is op deze dag uitzonderlijk gesloten, zo zullen wij zelf voor een drankje zorgen bij de finish. Alle opbrengsten gaan uiteraard 100% naar onze actie! Hopelijk zie ik jullie daar 🏃🏃🏃!Uiteraard zijn vrije giften ook steeds welkom (klik dan op de eerste link in de mail)Spread the word!