Verslag van Lander :

Vandaag stond ik aan de start van de crossduathlon in Reusel. De langste en zwaarste van het klassement. 14,4km veldloop – 65km Mtb – 7km veldloop. Ik had me voorgenomen om iets rustiger te starten als vorig jaar maar na een tijdje liep ik toch aan de leiding. Zonder te forceren een mooi tempo gelopen en zo met een kleine voorsprong kunnen wisselen. Vervolgens aan het mountainbiken begonnen samen met Tom Steenackers we hebben goed kunnen samenwerken en zo toch bijna 50km lang een hele sterke Mathias Cloostermans kunnen afhouden in de achtergrond. Uiteindelijk heeft hij toch de aansluiting kunnen maken en was mijn tank leeg.. had al een lange tijd honger en kon dit niet bij eten. Had om de 10km gegeten, maar waarschijnlijk door het slechte weer en het loodzware parkoers was dit niet genoeg. Daarbovenop werd ik nog misselijk ook. Uiteindelijk aan het laatse lopen begonnen als 3de maar op 3km van de finnish werd ik nog voorbij gelopen. Met een 4de plaats in 4u05 ben ik best wel tevreden al had podium mooier geweest want ik had echt goede benen vandaag