Lander Sels eindigt 5de op 1100 deelnemers in 1u17’45 (16km/u) in de zware 21K natuurloop van Kasterlee.

Jeff Mertens wordt 55ste in 1u27′, en Glenn Kennis 151ste in 1u36

Hier is Lander’s verslag :

Vandaag mijn eerste halve marathon gelopen. Ik had voor die van Kasterlee gekozen omdat het parcours mij echt aansprak en het was dan ook een hele mooie omloop met de nodige klimmetjes. Ik heb de wedstrijd goed kunnen indelen en mocht in het begin zeker niet over mijn toeren gaan. Tot km 18 op de 11de plaats gelopen, ik had de bergjes goed verteerd en kon nog goed versnellen op de laatse klim. Zo de ene na de andere nog kunnen oprapen en gesprint tot op de meet voor de 5de plaats. 5de aangekomen in 1.17.45 heel tevreden met dit resultaat.
Merci aan de supporters langs de kant en aan mijn trainer Patrick Van Riet voor de trainingen.