10 Miles Malle

Op zondag 20 mei 2018 organiseert Atletiekclub DAL in het Domein de Renesse in Oostmalle voor de 36e keer haar jaarlijkse loopwedstrijden en joggings. De 10 Miles Malle biedt keuze uit drie afstanden: 10 mijl, 10 km en 5 km. Voor de jongsten zijn er ook vier kinderjoggings.

Al deze informatie en meer vindt u ook op de website 10milesmalle.be
Wenst u meer info, dan kan u steeds contact opnemen met Leo Van Ginckel

  • telefonisch op het nummer +32 475 57 69 24
Partners

Dit evenement met traditie heeft plaats in het Domein de Renesse in Oostmalle (Lierselei 30-32). De organisatie is in samenwerking met de gemeente Malle en Domein de Renesse vzw.

Het secretariaat (ophalen borstnummers, inschrijving ter plaatse, …) is in het kasteel zelf (Lierselei 30). De start- en aankomstzone is in de feestweide in het park, met zicht op het mooie middeleeuwse kasteel. Kleedkamers en douches zijn vlak bij voorzien aan de voetbalterreinen van KVC Oostmalle. Een bewaakte opslagplaats voor sporttassen is aan de start/aankomst voorzien

Praktisch

Kinderjoggings

Geboren in 2012 en later 150 m 12u30
Geboren in 2010 en 2011 500m 12u45
Geboren in 2008 en 2009 750 m 13u00
Geboren in 2005, 2006 en 2007 2000 m 13u15

Wedstrijden

Vanaf 2004 5,3 km 13u30
Vanaf 2004 10,6 km 14u15

Wedstrijd

Vanaf 2002 (16 jaar) 10 Miles van Malle 15u30
Voorwaarden

Lees onze algemene voorwaarden (pdf).

Online inschrijven

Online inschrijven is niet meer mogelijk. Uiteraard kan u nog wel ter plaatse inschrijven de dag zelf, dit kan tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd!.

Bekijk een deelnemerslijst met alle namen die zich reeds online hebben ingeschreven (inschrijving is compleet na ontvangst betaling).

Inschrijvingsgelden
Ter plaatse (*) Voorinschrijving via site
10 Miles van Malle € 9,00 € 7,00
5 en 10 km € 9,00 € 7,00
Kinderjoggings € 4,00 € 4,00
(*) VAL-leden (met borstnummer) en Sporta leden (op vertoon van lidkaart) betalen ter plaatse 8 euro
Parkeren

Wie vroeg komt, kan parkeren op de parking van KVC Oostmalle. Is die parking volzet, dan kan je parkeren in het centrum van Oostmalle.

Openbaar vervoer
Het Kasteel de Renesse is gelegen op 100m van het centrale busstation van Oostmalle (Antwerpsesteenweg) met goede verbindingen naar Antwerpen, Turnhout, Lier, Herentals, Hoogstraten en treinstation Brecht Aan het busstation is een poort met doorgang naar het Kasteel.

Wegbeschrijving

Prijzen

Elke deelnemer krijgt een mooie naturaprijs. Voor de eerste drie van elke reeks is er een extra prijs. Ook alle lopers voor de kinderjoggings krijgen een toffe prijs, met ook hier een extra prijs voor de eerste drie per afstand.

Prijzen voor de grootste groepen:
De grootste groepen die deelnemen krijgen een mooie prijs. Er zijn twee klassementen

  • groepen met een meerderheid deelnemers uit Malle
  • alle andere groepen

Voor de drie grootste groepen in elk klassement zijn er naturaprijzen.
Voor de grootste groep algemeen is er ook een mooie beker en voor de grootste groep uit Malle is er de grote wisselbeker “Malle Jogt”, geschonken door de gemeente Malle.

Alleen groepsvoorinschrijvingen voor de 5km, de 10 km en 10 miles zijn geldig voor het klassement van de grootste groepen.

Loopcriteriums
Noordloper

Onze organisatie maakt deel uit van het loopcriterium de Noordloper, dat voor de twaalfde maal georganiseerd wordt door de Sportregio Noorderkempen en de gemeenten.
De lopers die aan dit criterium wensen deel te nemen, kopen eenmalig een criteriumkaart tegen de prijs van vijf euro. Op elke jogging van het criterium waaraan ze deelnemen, kan de deelname geregistreerd worden.
Bij deelname aan tenminste 8 joggings voor volwassenen en 5 joggings voor jongeren, krijgt men een aandenken.

Van Houdt Loopcriterium Midden Kempen

Alle informatie op Van Houdt loopcriterium
De Parel der Kempen maakt ook deel uit van dit criterium, georganiseerd door AC Herentals en zijn afdelingen. Het criterium bestaat uit 11 lopen. Deelname aan 4 lopen geeft recht op een naturaprijs. Criteriumkaarten zijn verkrijgbaar bij de eerste deelname aan één van de lopen.

Sporta Runs

De Parel der Kempen is ook erkend als Sporta Run, een kwaliteitsmerk van Sporta