window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-85282641-5');
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De club organiseert i.s.m. Runners’lab te Zwijndrecht een info-avond over loopschoenen (https://www.runnerslab.be/nl/the-lab#middle)  en de werking van het Prolab (https://www.runnerslab.be/nl/prolab).

Je krijgt op deze avond een antwoord op al jouw mogelijke vragen over loopschoenen: ‘Wanneer koop ik nieuwe loopschoenen?, ‘Waar let ik op bij de aankoop van nieuwe schoenen?’, ‘Ik koop al jaren hetzelfde merk en type schoen, maar is een recenter type steeds een betere schoen?’, ‘Wanneer koop ik wedstrijdschoenen?’, ‘Is het aangewezen andere schoenen te kopen wanneer ik afwisselend in het bos en op de piste loop?’, …..

Heb je bepaalde vragen, mail deze dan al naar nieuws@acdal.be, zodat wij deze ter voorbereiding kunnen overmaken aan Runners’lab.

Je krijgt op deze avond ook een kijk achter de schermen van het Runners’lab te Zwijndrecht en kan op deze manier kennis maken met de mogelijkheden welke zij voor jou als loper kunnen bieden.

Mogelijkheid tot aankoop schoenen op de avond zelf wordt nog bekeken indien daar interesse voor zou zijn.

Wanneer: maandagavond 28/01/2019 aanvang om 20:00 uur stipt (ten laatste ter plaatse 19:45 uur)

Waar: Zwijndrecht, Westpoort 68 (https://www.runnerslab.be/nl/stores#ZWIJNDRECHT)

Aantal deelnemers: maximum 25 (inschrijven verplicht via nieuws@acdal.be)

Kostprijs: gratis

Ga naar de bovenkant